משלוחים חינם בקנייה מעל 199 ₪

סבון פחם שחור

סבון פחם מכונה פעמים רבות "סבון הפלא" בזכות סגולותיו הטיפוליות בבעיות עור רבות. מדובר בסבון פחם פעיל שכולל רכיבים טבעיים בלבד. שימוש בסבון פחם מוצק יכול להביא לתוצאות מדהימות!

סבון פחם שחור

האם הסבון באמת מכיל פחם?

כן. סבון פחם אכן מכיל פחם פעיל. לפחם פעיל יש סגולה מיוחדת- הוא מסוגל לספוח עד פי 200 לכלוך ורעלים ממשקלו. תכונה מיוחדת זו הופכת סבון פחם למצרך חשוב אצל אנשים שמעוניינים לטפל בצורה טבעית בבעיות עור שונות כגון פצעי בגרות (אקנה), פסוריאזיס, פטרת, באטופיק דרמטיטיס, סבוריאה ועוד. הפחם שבסבון אינו פחם שמקורו בעץ, אותו מוסיפים כאשר עושים על האש עם המשפחה והחברים. מקורו של הפחם בסבון בדרך כלל מקליפות אגוז הקוקוס והוא משמש לספיחת זיהומים ורעלים מהעור. באמצעות הנקבוביות שבתוך הפחם, נספחים הרעלים והכימיקלים מהגוף ומתאי העור ובכך מונעות מהגוף עצמו לספוג אותם. סבון המכיל פחם הוא סבון מצויין לטיפול בבעיות עור שונות. הוא מתאים במיוחד לעור עם אקנה. סבון פחם מנקה את העור ביעילות ובעדינות ומתיר עור נקי ונעים.

היתרונות העיקריים של סבון פחם

לסבון פחם פעיל יתרונות רבים. להלן חלק מהם:

  • אקנה: סבון פחם פעיל מנקה את נקבוביות העור, מסיר זיהומים מהעור ובכך מסייע בטיפול באקנה. בזכות יכולת הסיפוח של הפחם שנמצא בסבון, העור נשאר נקי מלכלוך ומזיהומים.

  • שומנים: לרבים מכם כבר נמאס לנסות תכשירים שונים כדי להתמודד עם עור שומני, בייחוד בעונת הקיץ. עור שומני יכול לגרום לפצעים, אקנה ובעיות עור אחרות. סבון פחם פעיל מתמודד היטב עם השומן שבעור, סופח אותו ומשאיר עור נקי.

  • אחידות: לסבון פחם יש יכולת ספיחת זיהומים ולכלוכים מנקבוביות העור. ספיחת שומנים ולכלוך מהעור גורמת למראה עור נקי, רענן יותר עם אחידות מאוזנת בעור.

  • אסתטיקה: אנשים שמבלים זמן רב בחוץ באזור מלא אבק, עשן, זיהום נוטים לפתח עם הזמן נקבוביות גדולות יותר מלאות בלכלוך. הלכלוך שהצטבר בתוך נקבוביות העור עלול להיות בולט ולהגדיל את הנקבוביות עצמן. דבר שעלול לגרום למראה עור לא אסתטי בפנים. סבון פחם מוצק פעיל הינו פתרון מצוין במקרים אלה. ספיחת זיהומים, שומנים ולכלוך מהנקבוביות והצטמקות הנקבוביות מביאים בסופו של דבר למראה אסתטי, נקי ונעים.

  • מתאים לכל סוגי העור: אחד הדילמות בבחירת מוצר טיפולי/קוסמטי הוא התאמת המוצר לסוג העור. סבון פחם פעיל מתאים לכל סוגי העור. בעלי עור שומני יכולים לנצל את יתרונותיו של הסבון לספיחת שומנים והשארת עור נקי ורענן, ובעלי עור רגיל משתמשים בסבון פחם להזנת העור. יתרה מכך, סבון פחם יעיל לטיפול באלרגיות עור ואדמומיות על הפנים.

  • מיצוק עור: כחלק מתהליכי הזדקנות טבעיים העור שלנו הופך לעייף ורופף. פחם מסייע במיצוק עור הפנים ובכך מקנה מראה צעיר יותר ורענן לעור הפנים.

  • מאט תהליך הזדקנות: סבון פחם פעיל ממצק את עור הפנים ומאט תהליכי הזדקנות טבעיים.

  • פילינג: סבון פחם עושה פילינג עדין לעור, מנקה אותו מזיהומים ורעלים, משאיר אותו נקי ורענן יותר.

  • טיפול בבעיות עור, לא רק בפנים: לסבון פחם יתרונות רבים בטיפול בבעיות עור ולא רק בפנים. כאשר משתמשים בסבון פחם כשמפו, הפחם מסייע בטיפול בקשקשים ויובש בקרקפת.

  • טיפול בבעיות עור: סבון פחם פעיל סופח חומרים מזהמים מנקבוביות העור ומסייע לניקוי שכבת העור. פחם מסיר תאי עור מתים ויעיל בפסוריאזיס, אקזמה או סבוריאה.

סבון פחם פעיל שחור

כדי לקבל גוון סבון שחור מוסיפים כמות נדרשת של אבקת פחם לתוך הסבון בתהליך יצירת הסבון. סבון עם אבקת פחם קטנה יחסית יהיה בעל גוון אפור. בהתאם לכמות הפחם שמוסיפים בתוך הסבון שולטים בגוון הסבון ובעוצמת סגולתו של הפחם בסבון.

סבון פחם פעיל לחיטוי

לעיתים מוסיפים שמנים יחד עם הפחם כדי להעניק תכונות נוספות לסבון פחם. למשל, הוספת שמן עץ התה עם פחם, יסייעו לא רק לניקוי זיהומים ורעלים מהעור, אלא גם לחיטוי וריפוי שכבות העור.

סבון פחם פעיל לטיפול באקנה

אקנה, או בשמה העממי, פצעי בגרות, היא בעיית עור שנגרמת עקב דלקת בזקיק השערה ובבלוטות החלב. אקנה יכולה להופיע גם מעבר לגיל הנעורים ולגרום לאי נוחות רבה. הפצעים יכולים להופיע בפנים, בחלק העליון של החזה ובגב וחומרתם משתנה מאדם לאדם. הפצעונים שנגרמים כתוצאה מאקנה מכונים קומודונים. כשאלה באים במגע עם האוויר הם מתחמצנים וקומודון הופך לשחור. מתחת לפני העור הקומודון יכול להיות עם כיס מוגלתי. במצבים חמורים של אקנה, הפצעים המוגלתיים יכולים לחדור עמוק מתחת לפני העור, ליצור פצעים גדולים והצטלקויות. במצב של אקנה ישנה חשיבות גדולה בטיפוח והזנה של העור כדי למנוע התפשטות הפצעים. הפחם שבסבון סופח את הלכלוך והמזהמים מפני שטח העור ומותיר עור נקי. חשוב לסבן את הפנים בסבון פחם בצורה יומיומית, להשאיר את הסבון על העור במשך מספר דקות, לשטוף היטב ולנגב היטב עם מגבת נקיה את הפנים. והתוצאות לא יאחרו להגיע- פנים נקיות יותר ורעננות. מומלץ למרוח קרם פנים על בסיס מים לאחר טיפול בסבון פחם.

 

סבון פחם פעיל לטיפול בפסוריאזיס

פסוריאזיס (שנקראת גם ספחת ובאנגלית: Psoriasis) זאת מחלת עור הנגרמת עקב דלקת כרונית שאינה בהכרח תוצאה של זיהום. פסוריאזיס באה לידי ביטוי ברבדים יבשים ואדומים על פני העור שמכוסים בקשקשים לבנים-כסופים. הנגעים מופיעים בעיקר במרפקים, ברכיים, ציפורניים, קרקפת, גב, בטן ואף איברי המין. לעיתים עלולים הנגעים להיסדק ולדמם ובחלק מהמקרים לגרום לגרד. ישנה חשיבות רבה להזין את העור בחומרים טבעיים. סבון פחם משפר את פסוריאזיס, מרגיע את העור ומעודד ריפוי והחלמה של התאים.

סבון טיפולי – פחם פעיל ושמן עץ התה
סבון טיפולי – פחם פעיל ושמן עץ התה

לסיכום, סבון פחם פעיל הוא סבון טבעי, ללא פרבנים וכימיקלים, המסייע להתמודד עם בעיות עור רבות בצורה יעילה ובריאה. סבון פחם מוצק מתאים לכל סוגי העור, לפנים ולגוף.