משלוחים חינם בקנייה מעל 199 ₪

סבון טיפולי – פחם פעיל ושמן עץ התה

פחם פעיל מה זה?

פחם פעיל הוא פחם שהוצאו ממנו מים בעזרת חמצן. זה נעשה כדי להפוך את הפחם לנקבובי יותר. פחם פעיל פועל כמגנט רב עוצמה, מושך זיהומים ורעלים בעיקר אורגניים מהגוף שלנו.  להשתמש בתכונת הניקוי של פחם פעיל לא רק להרעלה. אם פחם מסוגל להוציא רעלים ולכלוך מהגוף, אז כדאי להשתמש ביכולת זו עבור העור שלנו. 

שמעתם על השילוב יוצא הדופן של פחם פעיל וסבון?

 

סבון מוצק טבעי ופחם פעיל הם שני מוצרי יופי פופולריים מאוד היוצרים יחד סינרגיה יעילה לעור בריא. 

1. טיפל בעור שומני:

לרבים מאיתנו נמאס לנסות אינספור דרכים לטפל בעור שומני. בעונת הקיץ זה מחמיר עוד יותר. סבון פחם פעיל סופג עודפי שומן יחד עם לכלוך מהעור.

2. מראה עור זוהר:

לסבון פחם פעיל יש את היכולת המדהימה לשלוט בשומן הפנים ולהסיר זיהומים המצטברים בנקבוביות. הוא גם יעיל בהסרת תאים מתים תוך מתן עור צלול וחלק.

3. אקנה:

סבון פחם פעיל עוזר מאוד בטיפול באקנה. זה לא רק מסיר רעלים, אלא גם מסיר זיהומים מהעור, ובכך מסייע בטיפול באקנה. הוא גם מטפל בצלקות אקנה.

4. טיפול בנקבוביות מורחבות:

סבון פחם פעיל הוא הפטרון הטוב ביותר לכיווץ נקבוביות עור הפנים. למראה עור אחיד וחלק 

5. מהדק את העור הפנים:

עור מוחלש סיבה להזדקנות מוקדמת של עור הפנים. חשוב מאוד לשמור עליו. לפחם פעיל יש תכונה שהופכת את העור למוצק יותר. סבון פחם פעיל הוא דרך יעילה לעצור הזדקנות מוקדמת. זה עוזר להיפטר מקמטים וקמטוטים.

6. מתאים גם לכל סוגי העור:

פחם פעיל מתאים לכל סוג עור. למרות שמצד אחד הוא מסיר עודפי שמן מעור שמן, מצד שני הוא גם מעניק לחות ומזין עור יבש. בנוסף, הוא מתאים גם לסוגי עור רגישים. הוא מטפל ביעילות באלרגיות ואדמומיות בעור.

 

 

 

שמן עץ התה

למעשה, אין קשר בין עץ התה לתה במובן שאנחנו רגילים. עץ זה זה עץ טרופי, הידוע גם בשם melaleuca, הוא צומח באזורי הביצות האוסטרליים וקשור במידה מסוימת לאקליפטוס. מזה שנים רבות, נעשה שימוש נרחב בשמן עץ התה ברפואה ובקוסמטולוגיה כתרופה יעילה לטיפול במחלות (כולל מחלות עור) ופצעים.

 

מהם היתרונות של שמן עץ התה לעור?

עלי עץ התה פועלים כחומר אנטי דלקתי, אנטי פטרייתי ואנטי ויראלי, ומונעים התפשטות חיידקים והופעת פצעונים קטנים.

שמן עץ התה היום מרכיב נפוץ בקוסמטיקה. מוצרי קוסמטיקה המבוססים על שמן עץ התה פועלים ביעילות נגד נקודות שחורות ופריחה בעור, וגם מנרמל את תפקוד בלוטות החלב (עור), מה שאומר שהוא אידיאלי לעור שמן ומעורב.

ההשפעה האנטי דלקתית של שמן מסייעת להרגעה והקלה של עור כואב ומגורה. השמן יכול לעזור להפחית אדמומיות ונפיחות. גם עוזר בעלמת פצעונים.

  • אין להשתמש בשמן בצורתו הטהורה – הוא עלול לגרום לכוויות בעור. עדיף להוסיף שמן למוצרי טיפוח, כמו קרם או סבון.
 
שמן עץ התה
שמן עץ התה

שילוב של שני הדברים הנהדרים האלו  מסייע לחיטוי, ניקוי וריפוי שכבת העור. רוצים לנסות את הקסם הבטעי? קנו את הסבון המושלם שלנו